Ucnoqta.az
www.ucnoqta.az

Çörəyi səhv saxlayırsınız – Məşhur britaniyalı aşpaz

05:07 - 19 İyul 2024 tarixində dərc olunub.

Hər bir insanın çörək saxlamaq üçün öz üsulları var. Bəzi insanlar onu çörək qablarında və ya şkaflarda saxlamağa üstünlük verir, bəziləri isə soyuducuya qoyur. Yeməklərin saxlanmasına gəldikdə, bir çox variant var. 

Ucnoqta.az xəbər verir ki, bu barədə Mirror materialında deyilir.
Böyük Britaniyanın əfsanəvi hakimi, aşpaz Pol Hollivudun fikrincə, çörəyinizi saxlamaq üçün yalnız bir ən yaxşı yer var. Paul deyir ki, çörəyi soyuducuda saxlamaq onun üç dəfə tez köhnəlməsinə səbəb ola bilər, çünki çörəkdən nəmin buxarlanmasına səbəb olur. Bunun əvəzinə, kifayət qədər sadə bir saxlama üsulu var.

Mütəxəssis tövsiyə edir ki, çörəyi saxlamaq üçün optimal yer axtaranlar onu soba və ya soyuducu kimi istiliyə yaxın yerlərdən uzaq tutsunlar, bunun əvəzinə mətbəxin qaranlıq, sərin yerlərini seçsinlər.

Müəllif: Ucnoqta.az redaksiyası